Connect with us

Hír

Mihez kezd majd Greg Robinsonnal a Lions?

A Lions egy 6. körös pickért cserébe megszerezte a Ramstől Greg Robinsont, a 2014-es draft 1/2-es bustját. A fizikális szörny nem tudott felnőni a kezdő left tackle poszthoz, borzalmasan játszott karrierje három éve alatt, nem lett az 5. éves opciója sem lehívva. De mi van, akkor, ha netalán Detroitban beindul alatta a szekér?

 

 

A Rams részéről érhető volt a csere, hisz nyertek 3 millió dollárt, ami majd jól jön Aaron Donald új szerződéséhez. Alapvetően a Lions részéről is érthető a dolog, hisz a potenciál hatalmas Robinsonban, egy évig jön csak, míg pótolja Taylor Deckert, aztán mehet, amerre lát. Ám mi van akkor, ha Robinson fejlődésnek indul?

 

A Lionsnek nem kell még egy kezdő tackle, hisz Decker mellett ott van a hatalmas pénzért igazolt Ricky Wagner. Tehát, ha Robinson esetleg elkezd felfutni, akkor tackle poszton biztos nem lesz helye a csapatban. Sőt, igazából mindössze egy poszt van, ahol elférne: a baloldali guard. Amennyiben Decker visszatér és Robinson elég jól nyomja, akkor vélhetően át is mozgatják majd oda. A LG-ok pedig manapság 10-11 millió dollárt is kereshetnek, tehát Robinsonnak sok oka nem lenne panaszkodnia az új posztja ellen.

 

A szerződése azonban jövőre lejár, így pedig kérdés, hogy egy jól játszó Robinsont meg próbálna-e tartani a Lions. Pénz lenne rá, ráadásul Robinson aligha kérhetne egy jó év után 4-5 milliónál többet, egy rövidebb távú szerződéssel beférhet a büdzsébe (persze szigorúan csak akkor, ha jól játszik). Egyelőre elég C szagú húzás ez a Lionstől, de ki tudja, hátha feltornásszák A-ra.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!