Connect with us

Hír

Lynch: Mikor kiderült, hogy költöznek, tudtam, hogy jönnöm kell

Marshawn Lynch tegnap beszélt a média képviselői előtt (tényleg!) és nem csak muszájból, tényleg mondott is érdekes dolgokat azon kívül, hogy “I’m just here, so I don’t get fined”. Mikor arról kérdezték, hogy mikor döntötte el, hogy visszatér és a Raidersben szeretne játszani, azt válaszolta, hogy “Mikor megtudtam, hogy elköltöznek.”

 

 

Az, hogy Oaklandben játszhatok, egy valóra vált álom. Oaklandi gyerekként mindig is itthon akartam játszani, akartam, hogy legyen ilyen lehetőségem. Azt mondják, hogy nem lett volna olyan nagy dolog nekem ez. De tudva, hogy elköltöznek és hogy sok gyereknek nem fog megadatni, hogy láthassák a példaképeiket a szülővárosukban játszani… ez nekem, aki itt nőtt fel és nekik, akik itt nőnek fel sokat jelent és lehetőséget teremt, hogy láthassanak olyas valakit, aki megcsinálta onnan, ahonnan ők jönnek.

 

Lynch sosem volt jóban a médiával, de tegnap teljesen nyugodtan beszélt, úgy tűnik ennyit tesz, hogy ott játszhatsz, ahol felnőttél. Az NFL Network rövidre is fogta élő adását, miután Lynch mondott pár csúnya szót. Az egészből az jött le egyébként, hogy Lynch nagyon élvezi, hogy itt lehet és tényleg adni akar egy olyan pluszt a városnak, még mielőtt elköltöznek, amit sosem felejtenek el.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!