Connect with us

Hír

A Jets kivágja Deckert (ha nem tudja elcserélni)

A Jets hatalmas tisztogatást végez, órákkal azután, hogy kivágták David Harrist, kiderült, hogy megpróbálják elcserélni veterán elkapójukat, Eric Deckert, de ha ez nem sikerül, ki is vágják. A holtszezonban elég sok idősebb játékostól váltak meg, többek között repült Darrelle Revis, Brandon Marshall vagy Nick Mangold is.

 

 

Decker három évet töltött a Jetsnél, miután egy öt éves, $36,25 milliós szerződést írt alá. Az első két évében gyártotta is a TD-ket, tavaly viszont megsérült a válla és a csípője is és 13 meccset kellett kihagynia. Most elvileg teljesen egészséges, legalábbis átment az orvosi teszteken.

 

Miután a 31 éves Deckertől megváltak, csupán 4 játékosa maradt a Jetsnek 30 év feltt (Josh McCown, Tanner Purdum, Matt Forté, Steve McLendon). Ráadásul ha megnézzük a csapat februári fizetési sapkáját, a 8 legjobban fizetett játékosból hattól megváltak, csupán Wilkerson és Winters maradtak közülük. Nagy a tisztogatás New York zöld felén, elég egyértelműen az újjáépítés és a jövő évi 1/1 a cél a csapatnál.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!