Connect with us

Hír

“A Bills mindenkit meg fog lepni idén!”

Rex Ryan jött, látott és hatalmasat bukott Buffaloban, azonban ez nem jelenti azt, hogy véka alá rejtené véleményét a csapattal kapcsolatban, ráadásul ezúttal meglepően pozitív képet festett egykori munkaadójáról a most már az ESPN elemzőjeként dolgozó Ryan.

 

 

A USA Today minden csapatnak, köztük értelemszerűen a Billsnek is jósolt egy mérleget az előttünk álló szezonra és hát ők sem néznek ki túlságosan sok mindent a csapatból, ugyanis egy 4-12-es szezont előlegeztek meg a Buffalonak.

Na ez az ami biztosan nem fog megtörténni. Minden edző álma egy ilyen előrejelzés, ugyanis ha ilyen keveset várnak el tőled és a csapatodtól, akkor semmiféle nyomás nincs rajtad. Ettől függetlenül ez jóslat egy baromság. Négy győzelem egy szezonban… elfogadhatatlan.

Abban igaza lehet, hogyha még ő is képes volt 7 győzelmet összehozni a Billsszel a tavalyi szezon folyamán, akkor bárkinek sikerülhet, pláne egy olyan koncepciózus edzőnek, mint Sean McDermottnak. Ryan azt követően került lapátra, hogy a nagy fogadkozásai ellenére nem tudta megszakítani az 1999 óta tartó playoff-ínséget Buffaloban. A csapat vezetésének pedig elege lett abból, hogy a ligaelit védelmet is két év alatt sikerült elég jól leépítenie.

De véleménye bárkinek lehet, így Ryannek is:

Úgy érzem a Bills idén rengeteg embernek fog meglepetést okozni. Egy tengeralattjáróhoz hasonlít a csapat, akik a radar alatt, a víz alól próbálják elsüllyeszteni az ellenség flottáját. Az ilyen csapatok pedig mindig túlteljesítik az elvárásokat. Hiszek benne, hogy jóval több van bennük, mint amit a szakértők beléjük látnak. Hogy playoff résztvevők lehetnek-e? Bármi megtörténhet.

Az új szezonban továbbra is a régi cél heverhet mindenki előtt az AFC East, így a Buffalo szeme előtt is, megmászni a megmászhatatlannak tűnő hegyet: legyűrni a New England Patriotsot. Addig, amíg erre képtelen egy csapat, igazából teljesen fölösleges is rájátszásba jutásról beszélni, de a szurkolók lojalitása és elkötelezettsége a csapat iránt nem ettől függ, ezt Ryan is kiemelte.

A szurkolók mindig mellettem, a csapat és a város mellé álltak még a legínségesebb időkben is. Ezért nagyszerű dolog a Buffalonál edzősködni, mert a legapróbb dolgokat is értékelik az emberek. Nem lehet könnyű nekik, hogy 1999 óta nem látták szeretett csapatukat rájátszásban, de nagyon támogatóak minden évben, hiszen látják, hogy a csapat minden évben nekiveselkedik a nagy feladatnak, hogy véget vessen ennek a rossz szériának. Engem is folyamatosan támogattak, mert látták, hogy legalább megpróbáltam.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!