Connect with us

Hír

Beckham a valaha volt legjobban fizetett játékos akar lenni

John Mara, a New York Giants tulajdonosa a napokban nyilatkozta, hogy szeretné ha Odell Beckham egész pályafutását náluk játssza le és ennek érdekében mindent el is fog követni. A játékos nyilatkozatai alapján ez nem lesz teljesen egyszerű.

 

 

Beckham ugyanis szerződése kapcsán beszélt arról, hogy hol szeretne elhelyezkedni a többi top WR-hez képest és ezt nem lesz könnyű megfizetni.

 

Ez egy olyan dolog amiről nem feltétlenül beszélünk, de tudjuk hogy ott van és előbb-utóbb meg kell oldani. Nem gondolok sokat szerződésemre, de ha eljön az ideje, akkor szeretnék nem csak a legjobban fizetett elkapó, de a legjobban fizetett játékos lenni.

 

Beckham tehát elég tisztán körvonalazta az igényeit, amik határa a csillagos ég. A liga legjobb elkapói, Brown, Jones vagy Green 14-17 millió dollár között keresnek évente, ami még nem lenne egyáltalán elrugaszkodott, de Beckham fizetésének a top irányítók fizetését kell vernie, ami közelebb lesz a 30 millió dollár/évhez. Ez még egy ilyen kivételes elkapónak is hatalmas túlzás.

 

Szerencsére a Giants abban a jó helyzetben van, hogy most az ötödik éves opció és később a franchise tag is a rendelkezésükre áll, így bőven van idejük beszélni a játékossal. Ráadásul Beckhamnek még legalább két évig bizonyítania kell, hogy nem csak a legjobb elkapók között van, de ő a legjobb közülük.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!