Connect with us

Hír

D’Onta Foremant letartóztatták, mindent tagad

D’Onta Foremant, a Houston Texans újonc futóját marihuána és lőfegyver birtoklás miatt kapcsolták le a rendőrök, miután valaki tárcsázta a rendőröket, hogy a Texas Egyetem egyik kampuszának parkolójában 3 autóból is gyárkémény szerűen jön a fűszag. Foreman “természetesen” mindent vádat tagadott, ahogy az a Texans hivatalos közleményében olvasható.

 

 

A kiérkező rendőrök lőfegyvert is találtak a játékosnál, akik azt mondták illegálisan birtokolja azt. Azonban a fegyver be van regisztrálva D’Onta nevére, és legálisan birtokolja magánál, ráadásul a texasi törvényeknek megfelelően biztosítottan volt az autójában. A talált marihuána az egyik utasé volt, D’Onta nem is szívott és nem is birtokolt drogot az incidens során. D’Onta végig együttműködött a rendőrökkel a vizsgálat során, holott semmi törvénytelenséget nem követett el. Biztosak vagyunk benne, hogy az ügyet a törvénynek megfelelően zárják le.

 

Az ilyen dolgok miatt elkapott játékosoknak viszont nem csak a törvénytől, hanem a ligától is félniük kell, Roger Goodell ugyanis nem tűri el az ilyen példamutatást, ráadásul olyan játékostól, akinek még profi meccse sincs. Nem tudni egyelőre, hogy a Fegyelmi Bizottság is vizsgálatot indít ellene, de nem lennénk meglepődve, ha rövid időn belül kapna egy pár meccses eltiltást.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!