Connect with us

Hír

David Harris nem gondolkodott sokat, amikor a Patriots hívta

A Jets nyári takarítását legendák sem úszták meg, mint például David Harris, aki 10 évig volt a csapat linebacker sorának biztos pontja. Harris csak egyetlen csapatnál tett látogatást az elküldését követően, de nem is kellett más, hiszen tökéletes helyre, és tökéletes szerepkörre szánták – ez volt a New England Patriots.

 

 

Elmentem egy edzésre szabadügynökként, és Patriots játékosként távoztam, ilyen egyszerű. Lenyűgözött az a szervezettség ami ezt a csapatot lengi körül, bár eddig ezt csak ellenfélként volt alkalmam tapasztalni. Hamar megtörtént az egyezség, korrekt ajánlatot kaptam, és a csapatban betöltött szerepemmel is elégedett voltam. Az utóbbi évek legnagyobb és legdominánsabb NFL franchise-áról beszélünk, végül is ki ne akarna ennek a részese lenni?

 

A 33 éves linebacker két éves szerződést kötött a bajnokkal, ami idő alatt szinte bagóért tartják a rosteren, de aligha a pénz volt nála a szempont ebben a korban, hiszen általában bajnoki címért szerződnek ide játékosok, nem a lóvéért. Harris ugyanakkor sajnálja ugyanakkor, hogy a Jets megvált tőle, szeretett náluk játszani, és a teljes NFL karrierjét náluk töltötte. Majd az egymás elleni meccseiken bizonyíthatja, hogy hibát követtek el.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!