Connect with us

Hír

Edelman nem tartja szem előtt a hibátlan szezont

A New England Patriots tavaly egy teljesen vert helyzetből felállva nyerte meg a bajnokságot. Azóta a keret csak mélyült és minőségileg is javult. Nem csoda, hogy mindenki a duplázásról beszél, sőt sokan a hibátlan szezont emlegetik.

 

 

A csapat wide receivere, Julian Edelman szerint ilyenről korai beszélni.

 

A National Football League-ben hülyeség ilyenről beszélni. Nem beszélhetsz ilyenről. Én jelenleg a szezonkezdésre koncentrálok, próbálom megismerni az új csapattársakat és elsajátítani az új dolgokat. A hibátlan szezonról beszélni hülyeség.

 

Aki, Belichick kezei alatt nevelkedik, nem is nyilatkozhat másként, mint alázatosan, a következő feladatra fókuszálva, profin. Ettől függetlenül biztos minden Patriots játékos gondolt már a hibátlan szezonra. Sőt, biztos vagyok benne, hogy amikor a Panthers 10 mérkőzés után is hibátlanul állt tavalyelőtt, ott is voltak játékosok, akik már erről fantáziáltak. Ettől függetlenül a 19-0 nem könnyű, hiába küzdesz teljesen profin 18 meccsen keresztül, ha a döntőben elbuksz. Ezt pedig el akarod kerülni, a Patriots játékosoknál senki nem tudja jobban ezt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!