Connect with us

Hír

Zeke Elliott újabb balhéba keveredett!

Pengeélen táncol a Cowboys másodéves running backje! Már így is necces a szezonkezdete egy levegőben lógó eltiltás miatt, amit családon belüli erőszak vádjáért kaphat az NFL-től, de enélkül sincs balhémentes offseasonje amióta a ligában van. Ezúttal egy bárban keveredett verekedésbe Dallasban.

 

 

Adam Schefter, az ESPN munkatársa hozta le először a hírt, hogy az éjszaka során Elliott egy kisebb csetepatéba keveredett egy bárban. A riport szerint letartóztatás nem történt, de természetesen kihívták a rendőröket a balhézó fiatalokra. Elliott családon belül erőszak ügyében jövő héten várható ítélet, várhatóan 1-2 meccses eltiltás elé néz, de ez az újabb incidense nem jött jól számára. Az eltiltás mértékén vélhetően nem változtat, cserébe ez is felkerül a játékos “priuszai” közé, amit legközelebbi balhéjánál már lehet elővesz az NFL is.

 

Elliott legutóbb St. Patrick napon csinált ostobaságot, amikor egy hölgyről lehúzta a pólóját, megmutatva ezzel mindent, amit egy nő eltakarna deréktól felfelé, illetve egy autóbalesetnek is részese volt korábban. Nem egyszerű tehát az élet a rushing leadernek, az egyszer biztos.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!