Connect with us

Hír

Már az Aréna irányítók is Kaepernick előtt

Bár végre egy csapatnál hírszinten felmerült Kaepernick neve, a Ravens végül David Olsont igazolta le. Flacco sérülése után egyből világossá vált, hogy a Ravensnek szüksége van még egy irányítóra, valamint természetesen megjelentek az első pletykák is arról, hogy ki lesz a befutó. Ez végül David Olson lett, aki a Kansas City Phantoms csapatát erősítette eddig.

 

 

A KC Phantoms a CIF ligában játszik, ami még az AFL-nél is gyengébb, nem hogy az NFL-nél, így merőben érdekes a Ravens döntése. Főleg annak tudatában, hogy Kaepernick neve is felmerült a csapatnál. Michael Vick pár hete tett egy kijelentést, hogy Kaepernick azért nem talál csapatot, mert nem elég jó a játéka, nem pedig az off field ügyei miatt. Ez lehet, hogy néhány esetben így is van, de azt elég nehéz elhinni, hogy a CIF ligából érkező Olson jobb képességekkel rendelkezik.

 

Az egyetlen racionális indok Olson mellett, hogy Jim Harbough épp a Stanford vezetőedzője volt, amikor Olson oda járt. Bár ez is elég sovány érv, ugyanis Olson mindössze egy mérkőzésen lépett pályára és összesen három passzkísérlete volt. A Ravens szurkolók mindenesetre remélik, hogy Olsonból nem kell sokat látni és Flacco gyorsan hadra fogható lesz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!