Connect with us

Hír

Drew Brees újabb rekordokat dönthet

Drew Brees valahogy mindig is olyan irányítónak tűnt, aki nem akkora beszédtéma mint Brady vagy Rodgers, és emiatt hajlamosak is átnézni rajta az emberek. Pedig egy kiváló irányítóról van szó, aki egy jó alapszakasszal bekerülhet az NFL rekordok könyvébe, megelőzve Brett Favre-t vagy Peyton Manninget.

 

 

Brees 3 kategóriában is tartja a vasat a tűzben, a legtöbb sikeres passz, a legtöbb passzolt yard és a legtöbb passzolt TD is elérhető távolságra lehet a Saints klasszisának számára, de mint mondtuk, ehhez egy elég jó szezont kell produkálnia. A legtöbb sikeres passz rekordját Brett Favre tartja kereken 6300-zal, Brees egyelőre még Peyton Manninget (6125) sem előzi meg, viszont csak 465 passznyira van attól, hogy megelőzze a Packers korábbi legendáját. Nem lehetetlen egy szezonon belül ezt teljesíteni, hiszen Brees karrierje során már túllépte ezt a számot, viszont mindössze csak kétszer, igaz, a legutóbbi tavaly volt.

 

A legtöbb passzolt yard és legtöbb passzolt TD rekordja viszont idén biztos nem lesz meg, ahhoz legalább két szezon kellene még. Előbbiben 5829, utóbbiban 74 a lemaradása a listavezető Peyton Manninggel szemben. Azt azonban nem tudni, hogy ezeket megdöntheti-e, hiszen a szerződése az idény végén lejár a Saintsnél, viszont a 2017-es szezon utolsó napjáig van opciója a csapatnak megtoldani, különben súlyos halottpénzek szakadnak a nyakukba.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!