Connect with us

Hír

Rashad Jennings várja azt a bizonyos telefonhívást

Rashad Jennings legizgalmasabb holtszezonbeli eredménye az volt, hogy megnyerte táncpartnerével a Dancing with the Stars című műsort, most pedig várja, hogy megcsörrenjen a telefonja és újra edzésbe állhasson egy csapatnál.

 

 

Életem legjobb formájában vagyok. Mindig formában leszek, erről vagyok ismert a ligában. Már a kilencedik évem kezdem, értem, hogy működik a szabadügynök-piac. Úgy érzem valahol állást kapok majd a következő 2 hónapban, de jelenleg nagyon nyugodt életem van, folyamatban van egy átállás egyrészt a jövőbeli csapatomhoz, másrészt pedig a focin kívüli dolgokhoz is.

 

Jennings azonban szeretne egy kevésbé nyugodt környezetbe kerülni, a focipályára. Jennings az utóbbi három évet a Giantsnél töltötte, 2015-ben karrier-rekordot jelentő 863 futott yarddal zárt. Az óriások kivágták a piac nyitása előtt és nem nagyon lehetett hallani semmiféle hírt vele kapcsolatban. Az a bizonyos telefonhívás viszont valószínűleg előbb-utóbb meg fog történni, leginkább akkor, ha valami fontos futó megsérül valamelyik csapatnál.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!