Connect with us

Hír

Jim Schwartz már várja a közös munkát Darbyval

Nem rossz dolog, ha védőkoordinátorként az egységed leggyengébb részébe egy Ronald Darby szintű tehetséget kapsz a kezeid alá, Jim Schwartz-cal pont ez történt. Az Eagles a Billsszel való cseréjének követően legalább az egyik oldalra szerzett egy életképes cornerbacket, akiről Schwartz buffalói munkássága során épphogy lecsúszott, de most együtt dolgozhatnak, immáron Philadelphiában.

 

 

Egyértelműen erősítésről beszélhetünk Darby kapcsán, aki egyrészt azonnali javulást hozhat a csapatban, másrészt elősegíti a versenyszellemet csapaton belül, ami csak jobb teljesítményre ösztökélheti a játékosainkat. Persze még kicsit dolgoznunk kell, hogy hozzászokjon az általunk használt sémákhoz, és erre már csak pár hetünk van, de optimista vagyok. Minden edzőnek jó érzés tehetségekkel dolgoznia, így már én is várom, hogy mire lehetünk képesek vele.

 

Kellett is a Sasok számára egy normális korner mint egy falat kenyér, hiszen jobbára csak első és másodéves játékosok alkotják a csapatot, noha nem mintha Darby idősebb lenne, de mégis van 29 meccse kezdőként az NFL-ben. Az igazán félelmetes azonban az lesz, ha Sidney Jones is felépül, és beváltja azokat a jóslatokat, amiket sok-sok szakértő várt el tőle a draft előtt, akkor a liga egyik legfiatalabb és legjobb párosát alkothatja Darbyval.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!