Connect with us

Hír

John Harbaugh egy évvel hosszabbított

A sok rossz hír után végre egy jó közlemény fogadta a Ravens szurkolókat, ugyanis a csapat vezetőedzője, John Harbaugh további egy évre aláírt a csapathoz. Az előző szerződés 2018 után járt volna le, de a megegyezésnek köszönhetően a 2019-es szezont is a jelenlegi vezetőedző tölti ki.

 

 

Harbaugh a sok balszerencsés sérülés ellenére rendkívül jól vezeti a csapatát, közel 60%-os győzelmi mutatója van és többször a rájátszásba vezette a Ravenst. Ami pedig még ennél is fontosabb, a playoff mérkőzéseken is nagyon sikeres, ugyanis itt 10-5 a mérlege és egy Super Bowl győzelem.

 

A jó hírek mellé azért árnyaljuk egy kicsit azzal a képet, hogy a 2013 óta csak egy pozitív szezonjuk volt és idén sem lesz egyszerű 8-8 felé kerülni. A védelem teljesen rendben van, de még egy ilyen elit védelemtől is klasszis év kell ahhoz, hogy egy mélyen tudása alatt teljesítő, sérülésekkel megritkított csapatot sokáig cipeljen. Harbaugh kétségtelenül az egyik legjobb motiváló edző, de hiányos emberanyagból kérdéses, hogy tud-e várat építeni. Mindenesetre a pozitív szezonok elmaradása ellenére is töretlen a bizalom és ezen egy esetleges rossz év sem változtathat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!