Connect with us

Hír

Ryan Clady visszavonul

A szabadon igazolható offensive tackle, Ryan Clady kedden bejelentette, hogy kilenc év után visszavonul a profi futballtól. Cladyt a 2008-as draft első körének 12. helyén választotta ki a Denver Broncos, ahol nyolc évet töltött, azonban a 2016-os szezont már a Jetsnél töltötte.

 

 

A 30 éves játékos a piacon kezdte az idei holtszezont, miután a Jets nem kívánt élni a szerződésében foglalt opcióval, Clady pedig úgy döntött, hogy inkább abbahagyja a játékot, mintsem egy harmadik csapathoz igazoljon. Visszavonulását a twitteren jelentette be:

Annak ellenére, hogy néhány csapat valóban szeretett volna leigazolni, nagy nehezen úgy döntöttem, visszavonulok az NFL-től. Már korábban is gondolkodtam ezen, azonban kíváncsi voltam arra, hogy a training campek kezdetekor érzem-e még magamban azt szenvedélyt és motivációt a játék iránt, ami megalapozta az elmúlt kilenc évem a ligában.

Clady az egész NFL egyik legjobbja volt pass protectionben egészen addig, amíg Denverben eltöltött időszakában el nem kezdték gyötörni a folyamatos sérülések, amik miatt 2013-ban 14 mérkőzést, 2015-ben pedig az egész szezont kihagyni kényszerült. A Broncosban összesen 98 mérkőzésen lépett pályára ez idő alatt négyszeres Pro Bowlernek és kétszeres első csapatos All-Pro kerettagnak és Super Bowl győztesnek mondhatta magát. New Yorkban további 9 mérkőzésen lépett pályára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!