Connect with us

Hír

Tovább folytathatja kerete átalakítását a Bills

Az elmúlt hetek a Bills tranzakcióiról szóltak, de egyes pletykák szerint még nem ért véget a tisztogatás. A legújabb hírek szerint a csapat elcserélné a 2016-os második körös pickjét, Reggie Raglandot. A pletykák legfőbb forrása, hogy Ragland még az előző rezsim draftoltja és nem igazán illik Scott McDermott rendszerébe. A másodéves játékos azonban egyelőre tagadja, hogy bármi ilyenről is lenne szó.

 

 

 

Ott vagyok, ahol lennem kell. Nem aggódok semmi csere miatt, az miatt aggódok ami éppen van. Tovább folytatom a munkát, amit elkezdtem, nem zavarnak az ilyen találgatások. Jelenleg a Bills játékosa vagyok és boldog vagyok itt.

 

Ragland tehát egyelőre tagad, pedig az egyik interjú folyamán záporoztak a csere lehetőségéről szóló kérdések az irányába, de minden próbálkozást elhajtott. Ragland helyzete a sémaváltás mellett azért sem egyszerű, mert a sérülései következtében még nagyon keveset tudott csak a csapattal készülni és játszani, így a társak bizalmát sem nyerte el az edzők mellett. A játékos azonban hozzátette, hogy szerinte tud alkalmazkodni McDermott rendszeréhez is, nem jelenthet problémát ez neki.

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!