Connect with us

Hír

Aktív és volt játékosok kérik Goodellt, hogy támogassa őket a liga aktivizmusukban

A napokban számos játékos kérte Roger Goodellt, és a ligát, hogy az etnikai egyenlőségért és büntetőjogi reformért való küzdelemben támogassák őket. Michael Bennett, Torrey Smith, Malcolm Jenkins, és Anquan Boldin arra kérik a főtitkárt, hogy a liga a hadi szolgálattal kapcsolatos hónapjához hasonlóan hívja fel a figyelmet oktatással és pénzzel az ügyükre, és nevezzen meg egy hónapot, ami a társadalmi-politikai aktivizmus hónapja lesz a ligában. A játékosok mindannyian megszólaltak már társadalmi ügyekben, és a ligából érkező információk szerint Goodell is támogatja a kezdeményezést – sőt ő kért együttműködést augusztusban bizonyos játékosoktól.

 

 

 

Tisztázzuk: támogatást kérünk. Támogatást, együttműködést szeretnénk, amivel megerősíthetjük a közösségeinket. Számos módon tudnak csatlakozni. Kezdésként hadd köszönjük meg, hogy egyetért az ügyünkkel.

Nem tudni, Goodell hogy reagál majd, az biztos, hogy az Eagles tulajdonosa a csapaton belül már elkezdte a munkát, Smith, Boldin, és Jenkins segítségével megindult közöttük a párbeszéd is, hogy helyben mit tudnak tenni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!