Connect with us

Hír

Bennett leszarja a fantasy csapatodat

Martellus Bennett mindenkinek a tudtára adta, hogy neki a Green Bay Packersben kell jól teljesíteni és nem az emberek fantasy csapataiban. Az egyébként szókimondó tight end egy teljesen ártalmatlan tweettel került a közösségi média középpontjába.

Jobban örülnék, hogyha az az emberek nem a tight end Martellus Bennettért rajonganának, hanem az ember Martellus Bennettért.

Bennett tweetjében semmi sértő nem volt, azonban mégis rengeteg fantasy tulajdonos és elemző támadt rá a játékosra.

Gondolj bele, a FF-nek köszönheted részben azt a nagy érdeklődést, aminek köszönhetően ennyi pénzt kereshetsz, úgyhogy nem kéne ennyire kreténnek lenned ezzel kapcsolatban.

Ez hülyeség. Te vagy az egyik legmenőbb arc a ligában, tisztában kéne lenned azzal, hogy mennyire növeli a tájékozottságot, fejlődést és népszerűséget.

A tight end nem vette magára a sértéseket (kretén, hülye), azonban kiállt a saját véleménye mellett, miszerint a valódi foci sokkal fontosabb, mint a fantasy.

A foci a fantasy football előtt is a legnépszerűbb sport volt a világon. A fantasy csak összesűrítette a rajongókat.

Úgy tesztek, mintha a FF lenne afelelős azért, hogy ennyire népszerű a sport a mai világban.

Bennett végül összegezte és tisztázta álláspontját a rengeteg tweet miatt. Ő egyáltalán nincs a fantasy ellen, csupán nem érdekli. Ahogyan azokat sem érdeklik Bennett hobbijai, akik draftolják a játékost.

Csak azt mondom, hogy a fantasy football ugyanolyan mint a sakk, az amőba, a connect four vagy bármely más társasjáték. Elkezdhetek mesélni a társasjátékokban aratott győzelmeimről és akár alakíthatunk egy közös ligát az én vezetésemmel. Ki csatlakozna? Sose mondtam, hogy a fantasy egy rossz dolog lenne, csak azt mondtam, hogy leszarom az egészet. Én például minden nyáron quidditchezek, de biztos vagyok benne, hogy egyikőtöket sem érdekli ez. Ettől függetlenül nem fogom abbahagyni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!