Connect with us

Hír

Ross sérülése nem komoly, de pár hetet kihagy

A Cincinnati Bengals nem számolt túlságosan komolyan idei első körös választottjával az előszezonban, amikor pedig mégis, akkor azt kellett látniuk, hogy John Ross sérülten hagyja el a pályát.

 

 

Azonban fellélegezhetnek a csapatnál, ugyanis Geoff Hobson és a csapat hivatalos weboldala szerint az újonc elkapó térdsérülése nem komoly és csak néhány hét kihagyásra kényszerül. Ross még a Washington elleni preseason mérkőzésen sérült meg

A Bengals komoly reményeket táplált az NFL Scouting Combine történetének leggyorsabb játékosa iránt, hiszen joggal gondolhatták, hogy egy robbanékony és mélységi célponttal a csapat támadójátéka is fejlődni fog. Az előszezonban azonban nem szántak neki komoly szerepet. Ennek oka az volt, hogy a játékos a draft előtt vállműtéten esett át, aminek következtében még a training camp első pár hetét is ki kellett hagynia. Értelemszerűen nem csak az edzésmunkája, hanem a játéka is limitálva lett, mindössze három elkapást jegyezhetett az előszezonban.

Célpontokban persze így sem szenved hiányt Andy Dalton, hiszen A.J. Green mellett ott a másodéves Tyler Boyd, illetve az idei holtszezonban szerződést hosszabbító Brandon LaFell is és akkor a tight end Eifertről valamint a running backekről nem is beszéltünk. Elkapó poszton tehát rendelkezik megfelelő mélységgel jelenleg a csapat, de sosem jó, ha már a szezon elején nem számíthat valaki a magasan draftolt újonc játékosára/playmakerére.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!