Connect with us

Hír

BREAKING: Donald visszatért!

Eddig tartott Aaron Donald, a liga egyik legjobb védőjátékosának holdoutja. Források szerint visszatért a Ramshez, átesett a fizikai teszten, bár a Colts ellen még nem fog játszani. A Rams így is határtalanul boldog, ugyanis rögtön elengedték Donald 1,52 millió dolláros büntetését, amit a holdoutért kiszabhattak volna rá, illetve a játékos az aláírási bónuszából sem veszített semmit, valamint még úgy is megkapja az első hétre neki járó fizuját, hogy nem is játszott.

 

 

 

Aaron Donald jelenleg a 4. évére készül, tehát még csak nem is az opciós évében játszik, de máris követeli a nagy pénzt, ami az esetében tényleg nagy lesz. Donald ligaszinten az egyik legdominánsabb játékos, illetve benne van a legjobbak között a ligában. Donald most a sémaváltás miatt 3-4-es DE, ahol jelenleg a jetses Mo Wilkerson a legjobban fizetett a maga $17,2 milliós éves átlagával, de ne legyen kétség afelől, hogy ő Ndamokung Suh szerződésének lepipálására törekszik, ami éves átlagban több mint $19 millió, vagyis szinte irányító fizetés. Sőt, ha már Suhnál is nagyobb pénzre törekszik, akkor már ott van tőle karnyújtásnyira Von Miller fizetése is, aki jelenleg a legjobban fizetett védőjátékos a ligában a maga 19,083 millió dolláros évenként kapott fizetésével.

 

Azonban a jelek szerint nem most kapja meg ezt a nagy pénzt, hanem valószínűleg jövőre, bár remélhetőleg ez nem veti vissza a játékát.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!