Connect with us

Hír

BREAKING: Óriási szerződést kapott Hicks!

Ian Rapoport szerint a Bears egy 4 éves, 48 millió dolláros szerződéshosszabbítást adott a defensive tackle Akiem Hicksnek. Az idei évet is beleszámítva öt évre kötelezte el magát a csapat mellett a kiváló védő.

 

 

Hicks a 2012-es draft harmadik körében került a ligába, a New Orleans Saints igazolta le. Ott négy évet töltött, második és harmadik szezonjában kezdő volt, majd megsérült és nem tartottak többe igényt rá New Orleansban. 2015-ben írt alá egy évre a New England Patriotshoz, ahol rotációs játékosként jól játszott, és hiába akart neki új szerződést adni a csapat, a védőfalembernek jobban tetszett a Bears ajánlata, így Chicagóba költözött.

 

A döntésében nyilván szerepe volt a két éves, 10 millió dolláros szerződésnek, ami jó eséllyel sokkal magasabb lehetett annál, mint a Patriotstól kapott volna. Ezzel a döntésével lecsúszott egy Super Bowl győzelemről, azonban alaposan megtöltötte a pénztárcáját, ugyanis az új szerződéséből 30 millió garantált. Ezt egyébként ki is érdemelte, hisz 54 tackle és hét sack került a neve mellé, volt 2-2 leütött labdája és fumble-je, valamint 11 negatív yardos szerelése és 15 QB hitje.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!