Connect with us

Hír

Carroll: Én nem láttam, hogy Lane ütött volna

Tegnap hatalmas felháborodást váltott ki a Seattle Seahawks – Green Bay Packers összecsapáson Jeremy Lane kizárása. Sokak szerint a bírók eltúlozták a döntést, és így van ezzel a Seahakws főedzője, Pete Carroll is.

 

 

Az eset egy Aaron Rodgers pick 6 közben történt, amit visszafújtak Jeremy Lane és Davante Adams balhéja miatt. A két játékos a Packers endzone-ja felé futott, amikor is összeakaszkodtak, Adams lerántotta a földre Lane-t, aki a földön fekvő elkapós torkára támasztotta alkarját. Mindez alig volt észrevehető, hiszen mindenki Nazair Jonesra figyelt, a zebrák szemei elől azonban nem volt láthatatlan a jelenetsor, és végül Lane-t kizárták, a TD pedig érvénytelen lett. A döntés erősen véleményes, Pete Carroll nem is érti a történteket.

 

Nem láttam ütést, nem is értem ezt a kiállítást. Egy ilyen drasztikus döntés miatt elvettek tőlünk egy TD-t, és kizárták egy játékosunkat a meccsről, ráadásul a zebrák nem csak ezt az egy rossz döntést hozták ellenünk.

– panaszkodott Carroll.

 

Való igaz, Lane mellett volt egy érdekes Jimmy Graham DPI is, ami a Packers endzone-jában történt, de a játékvezetők nem dobtak zászlót az esetre – pedig lehetett volna. Adams esetén pedig azóta is habzó szájjal vitázik az internet, sokak szerint jogtalan volt a kizárás, és egy-egy zászló elég lett volna.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!