Connect with us

Hír

Egy Bengals játékos szerint a Texans a liga legrosszabb csapata

Magyar idő szerint ma hajnalban lezajlott a második TNF is, ahol az újonc Watsonnal felálló Texans is megverte a Bengals csapatát. Az igazán elkeserítő az nem maga a vereség, hanem a vereség módja. A Bengals az első héten pont nélkül maradt a Ravens ellen, most pedig ugyan kilenc pontot felpakolt, de az első touchdown továbbra is várat magára.

 

 

A csapat játéka teljesen reménytelen, főleg a támadóoldalon, de a védelemben is vannak problémák. Ezt a teljesítményt pedig már maguk a játékosok sem tudják fényezni. Dre Kirkpatrick, a csapat cornerbackje például igen egyszerűen fejezte ki a véleményét.

 

Szarok vagyunk.

 

Az igazán érdekes azonban, egy meg nem nevezett Bengals játékos, aki szerint a legrosszabb csapattól kaptak ki az éjjel.

 

Mi tagadás a Texans se volt a helyzet magaslatán, ugyanis a feltett 13 pontjukra nem lehetnek büszkék, ráadásul az egyetlen TD-jukat egy improvizált Watson futásból szerezték. Támadásban alig haladtak előre, mindössze egyetlen field goalra futotta az offense saját erejéből. A legrosszabb csapat jelzőt azonban aligha lehet rájuk fogni, ugyanis őket épp most verték meg.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!