Connect with us

Hír

Fogynak a futók San Franciscoban

Kezd aggasztóvá válni a helyzet a 49ersnél ami a running backeket illeti. Tim Hightower menesztése után most újabb futó esett ki a lehetőségek közül.

 

 

A 49ers kénytelen volt a nagy reményekkel draftolt újoncát, Joe Williamset IR-re tenni bokasérülés miatt, így óriási lehetőség elől esett el. Ugyanis az előtte lévő Tim Hightower kiesett a csapatból miután kivágták, Carlos Hyde pedig hol jobb, hol rosszabb formát mutatott, az előszezon során azonban inkább az előbbi az igaz – viszont üvegből van, így bármikor megsérülhet. Williamsnek azonban várnia kell a kitörésre, de az NFL az a sport, ahol ami az egyiknek bánat, a másiknak öröm.

 

Ezzel a két lépéssel ugyanis a draftolatlan SPARQ-szörnyeteg Matt Breida előtt nyílhat meg az út a csapatba kerülésre, jelenleg ugyanis ő Hyde első számú cseréje, innentől pedig már csak egy vékony hajszál választhatja el a kezdőtől. Bár kevésnek tűnik a mélység, John Lynch arról nyilatkozott, hogy a Hyde – Juszczyk – Breida – Mostert négyes bőven elég, hiszen senki nem számolja ötödik elemnek Kyle Shanahant, pedig ő a kulcs ahhoz, hogy ezzel a négy játékossal hatékony legyen a futójáték.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!