Connect with us

Hír

Manning: 10 pontot szereztem, rászolgáltam a kritikákra

A New York Giants minden várakozásokon alul hozta le eddig a két találkozóját, egyaránt minimum két TD-s különbséggel kikapva, ráadásul összesen 13 pontot szerezve, ami borzasztóan kevés. Ben McAdoo nem is rejtette véka alá a véleményét, de Eli Manning úgy érzi, jogosan akadt ki edzője a sajtó előtt (is).

 

 

Ha kikapsz otthon, ráadásul mindössze 10 pontot teszel fel a táblára, akkor ne csodálkozzanak, ha kritikákat kapok, megérdemlem őket. Ugyanakkor McAdoo tudja, hogy tudom őket kezelni, hiszen ez is része ennek a sportnak, hogy ne csak a meccsen, de utána is elviseld a nyomást. Szerencsére nekem van tapasztalatom kezelni ezeket, és nem negatív hatást váltanak ki belőlem a kemény szavak.

– mondta Eli Manning McAdoo sajtótájékoztatójáról.

 

A fő kritikát az a bizonyos 4th & Goal játék okozta a harmadik negyedben, amikor a Lions 2 yardosánál, 17-7-es detroiti vezetésnél a Giants offense volt a pályán, de Manning és a center Weston Richburg nem tudta időben elindítani a játékot. Ez pedig egy delay of game büntetést vont maga után, ahol már a rúgó csapat jött fel a pályára, és a 6 pont helyett csak 3 került fel az eredményjelzőre. Az mondjuk még mindig nagyobb probléma, hogy a Giants jelenleg 0-2-vel áll a csoportban, és mindössze 13 pontot volt képes feltenni a pályára az offense két meccs alatt.

 

Egyetlen dologban bízhatnak Manningék: 2007-ben is két vereséggel kezdtek a Cowboystól és egy NFC North csapattól (akkor a Packers volt a Lions szerepében), és Super Bowl győzelem lett a vége…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!