Connect with us

Hír

Tyrod Taylor nagy valószínűséggel játszhat a Jets ellen

A Buffalo Billsnél nem szeretnék kimondani, de egyértelmű tankolásról van szó az esetükben, és egy csomó értékes játékost bocsátottak áruba draftpickekért. Hogy ne csak ez legyen a legnagyobb probléma a 2017-es szezont illetően, még a jelenlegi kezdőirányító, Tyrod Taylor játéka is kérdéses volt a nyitófordulóban, egészen mostanáig.

 

 

Taylor a Bills Ravens elleni előszezon találkozóján szenvedett agyrázkódást, ami miatt az ilyenkor kötelező Agyrázkódás Protokollba kellett helyezni, és kérdéses volt a vasárnapi idénynyitón való pályára lépése. Az ESPN újságírója, Field Yates információi alapján Taylor az éjszaka során kikerült a protokollból, így van esély a pályára lépésére, de egyelőre nem erősítették meg, hogy ő lesz a kezdő.

 

Sean McDermott főedző már elmondta, hogy ha úgy adódik, nem fél bedobni az újonc Nathan Petermant, aki lenyűgözte őt az előszezonban, de úgy tűnik erre nem lesz szüksége. A két csapat csoportrangadója régóta volt ennyire színvonaltalan, tekintve, hogy a Jets még nagyobb kiárusításba kezdett. Mégis, ha a Bills nyerni akar, arra nem ártana egy Tyrod Taylor kaliberű irányító, még ha nem is ő az új rezsim hosszú távon elképzelt irányítója.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!