Connect with us

Best of

Best of College Football 2017 – Week 5

Lassan a hét jeleneteit le kell szűkítenünk egy emberre, mert Saquon Barkley olyan dolgokat csinál, amivel lassan már meg lehet tölteni ezt az egész rovatot. De nem akarjuk másoktól elvenni a rivaldafényt, mert volt bőven ezen a héten is nagy jelenet, iszonyatos bénázás, megőrült főedző, Tinderező stábtag és miegymás. Jó szórakozást!

 

 

A hét kiütése

A Gamecocks irányítója elég szép kis ütésbe nézett bele az Aggies ellen. Ilyen higanymozgással simán nyerné a Dancing with the Stars műsort. Apropó, Johnny Manziel egykori otthonában mozgott úgy, mint a Texas A&M volt irányítója, csak ugye tudjuk, hogy Manziel más miat…

 

A hét puntja #1

Jó, nyert a Miami, meg sokkal jobbak is, mint a Duke, de egy -1 yardos punt nekik is összejött. A punter azóta nem tud kikelni az ágyából, annyi extra fekvőt nyomattak vele.

 

A hét puntja #2

Nos, szombaton nem érte meg Volunteersnek lenni. Kikapsz 41-0-ra otthon, egész meccsen bénázol, a Világ is ellened fordul. Aztán fejberúgod egy puntból az ellenfelet.

 

A hét pancake-je

Ralph Wbb>>>Chauncey Gardner. A safety nemes egyszerűséggel levette seggel a földet. Biztos, nem köszönte meg ezt az ütközést a Vanderbilt futójának.

 

A hét reakciója

A Mississippi State Bulldogs vezetőedzője, Dan Mullen picit zavart volt a csapata eheti meccsén. Lehet azért, mert az Auburn 49-10-re ütötte ki őket. Ki tudja…

 

A hét futása #1

Adrian Killins ezzel a futott TD-vel sokkolta a Memphist. Valahogy így kell segíteni a csapatodon, ha a saját 4 yardosodról indulsz neki támadni.

A hét futása #2

A Notre Dame-en nem embereket nevelnek, érdemes lesz Josh Adams nevét megjegyezni, mert az éjjel 159 yardot pakolt fel futásból, többek között az alábbi futásnak is köszönhetően.

A hét futása #3

Ki az a Christian McCaffrey? Kinek hiányzik? – tette fel a kérdést Bryce Love. Ha így nyomja, hamar feledtetni fogja Magic Man hiányát(?).

 

A hét fenyítése

Mikor épp pörgeted a Tindert és odajön a barátnőd, hogy mégis mi a retket csinálsz…

 

A hét Vontaze Burfict-díjas jelenete

A Northern Illionos védője, Antonio Jones-Davis ezzel a megmozdulásával el is intézte, hogy a hét gyökere elismerést neki adják. De tényleg, erre mi szükség volt?!

 

A hét INT return TD-je

Mason Rudolph-nak sem jöhet össze minden. Na jó, egy 96 yardos pick-six az igen. Demarcus Fields lepte meg ezzel a kedves ajándékkal.

 

A hét macsó bírója

Ugye, hogymókásak a bírók, akik egy hívás közben épp feszítenek, mint a bolond?! Nem csak az NFL-ben vannak fenyítőgépek.

 

A hét ütközése #1

Amikor kiüt egy pálya mellett álló játékos, akkor joggal fognak puncinak hívni az öltözőben a csapattársaid.

 

A hét passza

Nate Stanleynek még picit gyakorolnia kell ezt a red zone offense nevű valamit…

 

A hét ünneplése

A Marylandnél egy egészen sajátos módját válaszották az egymás felspanolásának. Szép pont srácok, jár a hely a best ofban.

 

Heti Saquon Barkley #1

Ki a legjobb? Barkley a legjobb…sima halott játékból 1st down és még több.

 

Heti Saquon Barkley #2

Ja, hogy visszahordásban is elit? Mondjuk, nem kellene elvenni már az ellenfél játékkedvét.

 

Heti Saquon Barkley #3

Azt hiszem, itt a vég. Fut, elkap, visszahord, passzol. HEIS(THE)MAN.

 

A hét egykezes interceptionje

A clemson védőfala a legjobb az országban. Péppé vernek bárkit, de egykezes interceptiont is tudnak csinálni. Sok sikert az ellenfelek támadófalainak, előbb nyerik meg az eurojackpotot, minthogy megfékezzék őket.

 

A hét snapje

Igen, Tennessee-ben semmi nem jött össze tegnap. Még jó, hogy Peyton MAnning ezt élőben láthatta. Szerensétlen.

 

A hét mázlija

A Florida nem egy kifejezetten jó csapat, de legalább szerencséjük van. Nem most először, emlékezzünk csak vissza a múlt hetükre.

 

A hét pass protectionje

A Notre Dame-nél komolyan veszik az irányító megvédését. Liam Eichemberggel pedig akkor se szarozz, ha már lefújták a playt.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!