Connect with us

Hír

Bookerre hajt a Cowboys?

A Dallas Cowboys eléggé jól el van látva futókból, hisz Zeke Elliott eltiltása esetén még mindig ott lenne Alfred Morris és Darren McFadden is. Azonban nem biztos, hogy ezzel így elégedettek, így olyan hírek röppentek fel, hogy megkörnyékeznék a Broncost Devontae Booker miatt.

 

 

Booker 4. körös volt 2016-ban és nagyon nagy reményeket fűztek hozzá. Ehhez nem feltétlenül tudott felnőni, idén pedig nem is nagyon jutott és juthat szerephez CJ Anderson és Jamaal Charles miatt. Dallasban azonban elférhet egy elkapni is jól tudó back, olcsó is lenne, a kérdés csak az, hogy feláldozna-e érte 1-2 hátsó körös picket a Cowboys, főleg úgy, hogy a Broncos szívesen megtartaná Bookert.

 

 

Azt, hogy a Dallas megkeres-e valakit, vagy sem, az nagyban függ attól, hogy Elliottot eltiltják-e most már végérvényesen, vagy valamilyen csavarral továbbra is tud majd játszani. Ha utóbbi, akkor nyilván fölösleges bármilyen cseréről is beszélni, ha előbbi, akkor ártani nem árthat egy a Morris-McFadden duónál több potenciállal rendelkező futó. Egyébként nem kötelező ám cseréni, a veterán CJ2K például szabadon igazolható.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!