Connect with us

Hír

Bradford rásérült a térdére

Sam Bradford a Vikings parádés első mérkőzése után, sérülés miatt kénytelen volt kihagyni a csapat következő három találkozóját. Nélküle ugyan néha akadozott a játék, de nem volt hatalmas visszaesés. Ennek ellenére mindenki alig várta, hogy visszatérjen, amire most a Bears elleni mérkőzésen került sor.

 

 

Ebben azonban nem volt sok köszönet. A Bears védősora rendesen ütötte-vágta az irányítót, aki az egyik sack alkalmával meg is sérült. Mint később kiderült rásérült korábbi sérülésére, legalábbis a vezetőedző, Mike Zimmer nyilatkozata szerint.

 

Rásérült a korábbi sérülésre, az egyik szerelés alkalmával. Azt gondoltam a legjobb az lesz ha lehozzuk. Ő nem igazán akart lejönni a pályáról. Fenn akart maradni és küzdeni, de az egészsége szempontjából ez volt a jó döntés.

 

A Vikings nélküle is megnyerte a mérkőzést, pedig amíg pályán volt, addig csak öt sikeres passzkísérlete volt 36 yardért és négyszer is sackelték. Játéka egyelőre bizonytalan a következő hétre, de nem lennénk meglepve, ha hosszabb időt hagyna ki.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!