Connect with us

Hír

A Bills több hétre elvesztette tight endjét

Charles Clay már tavaly is az egyik breakout player jelölt volt több fórumon is, de végül idén indult meg számára az áttörés. Balszerencséjére ez egy sérülés miatt egyelőre be is fejeződött. A Bengals elleni meccsen ugyanis térsérülést szenvedett és több hétre kidőlt a sorból.

 

 

Clay végre úgy játszott idén, ahogy azt már régóta várták tőle. A Bills egyik legbiztosabb célpontja volt és a csapat nem egyszer használta hosszabb route-okon is. LeSean McCoy mellett a csapat egyetlen playmakere volt a támadóoldalon, ugyanis a Bills már korábban elvesztette Jordan Matthews elkapót.

 

Felépülésének idejéről egyelőre nem jött pontos információ, de az biztosnak látszik, hogy legalább 2-3 hetet, de legrosszabb esetben akár 2-3 hónapot is kihagyhat. Taylor célpontjai így minimálisra fogyatkoztak, ráadásul futóposzton is csak Shady az egyetlen igazi terhelhető játékos. Nagy balszerencse ez a Bills számára, akik hatalmas meglepetésre 3-2-vel kezdték az évet és a Falcons mellett a Broncos skalpját is begyűjtötték.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!