Connect with us

Hír

Cutlerre 2-3 hét kihagyás is várhat

Jay Cutler két repedt bordával fejezte be a vasárnapi 31-28-as győzelemmel záruló mérkőzést a New York Jets ellen. A röntgen-felvételekre még várni kell, azonban ha megerősítik a bordarepedéseket, akkor 2-3 hétre minimum az oldalvonal mellé kényszerül a csapat első számú irányítója.

 

Cutler idei legjobb teljesítményét nyújtotta vasárnap, 16 passzából 12-ből elkapás lett, 138 passzolt yardja mellé 2 touchdown és egy interception jutott, mielőtt Matt Moore pályára lépett. A csere irányító a negyedik negyedben fordította meg a találkozó állását, előbb kiosztott két TD passzt Kenny Stillsnek, majd olyan mezőnypozícióig vezette a Dolphinst, hogy Cody Parkey a mérkőzést eldöntő mezőnygólt is magabiztosan rúghassa a póznák közé. 13/21-gyel, 188 yarddal, 2 TD-vel és egy INT-tel zárta a napot.

Vagyis elmondható, hogy annyira nem ég a ház a csapatnál Cutler kiesésével. A Miami csütörtökön Baltimore-ba látogat. A rövid hét miatt pedig még nagyobb a valószínűsége, hogy Cutler nem lesz hadra fogható a mérkőzésre, így Moore a tavalyi rájátszás óta először lehet ismét kezdő.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!