Connect with us

Hír

Visszatér a Texans támadófalának legjobbja

Duane Brown, a Texans bal oldali tackle-je abbahagyta holdoutját és megjelent a csapat edzésén ma reggel, ez pedig hatalmas segítség az egyébként utóbbi időben remeklő Texans offense-nek. A támadósor azonban nem a fal miatt játszott ilyen jól, hanem Deshaun Watson miatt, aki így nyugodtabban állhat, mozoghat a zsebben ezentúl.

 

Brown tavaly ugyanis 400+ passz blokkoló snap alatt mindössze egy darab sacket engedélyezett, erre csupán egyetlen másik bal oldali tackle volt képest az egész ligában. Nem túlzás tehát állítani, hogy az egyik legjobb játékos a posztján a ligában és a csapat meg is sínylette a távollétét, főleg az év elején. Brown több pénzt szeretett volna kicsikarni a csapattól és hajlandó is volt ezért a végletekig elmenni, de a csapat nem adta be a derekát, végül pedig Brownnak kellett ezt megtennie. Eddig körülbelül $5 milliót vesztett büntetésekkel és meccspénzeinek elvesztésével.

 

Több pletyka is felröppent múlt héten, hogy a Texans elcserélné a 31 éves játékost, azonban most cáfolták ezeket a híreszteléseket és örülnek, hogy újra csatlakozott hozzájuk Brown. A csapat elvileg kaphat egy 2 hetes úgynevezett “roster exemption” határozatot, amivel nem terhelné a keretlétszámot, azonban nagy valószínűséggel már most vasárnap, a Seahawks ellen pályára fog lépni a támadófalember. Az időzítés pedig nem is lehetne jobb, hiszen helyettese, Chris Clark sérüléssel bajlódik és feltehetőleg néhány hétig nem lesz bevethető.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!