Connect with us

Hír

Elkapóért cserélt a Bears

A cserék határidejének közeledtével elkezdődtek az utolsó játékosvándorlások a szezonra, a csapatok igyekeznek a szezon közben megmutatkozó hiányosságaikat vagy sérültjeiket más csapatokból pótolni. Ezúttal a Bears gazdagodott egy elkapóval, a Los Angeles Chargerstől szerezték meg Dontrelle Inmant.

Inman nem tartozik a legfelkapottabb nevek közé, de valójában hatalmasat húzhatott vele a Bears. Tavaly a sérüléseknek hála a Chargers kezdője lett, és a szezon mind a 16 mérkőzésén pályára lépve 810 yardot és 4 TD-t kapott el. Ennek fényében igencsak csekély árnak mondható a Bears által ellenértékként adott hetedik körös kondíciós draftcetli a 28 éves játékosért.

Mindkét csapat részéről jónak mondható a döntés: a Chargersnél Inman létszám felettivé vált Keenan Allen visszatérésével, Travis Benjamin jó játékával és Mike Williams draftolásával, míg a Bearsnél az elkapósor igencsak rossznak mondható, főleg Kevin White és Cameron Meredith sérülésével. Mindkét csapat nyert tehát a cserén, a Bears hiányposztra hozott egy kipróbált játékost, a Chargers pedig legalább tudott valamit kezdeni egy olyan elkapóval, aki aligha kapott volna nagy szerepet idén.

A csere ráadásul jel lehet Martavis Bryant számára is, hiszen ahelyett, hogy ő hozta volna el a Bears (vagy talán pont az ő megkeresésük kapcsán mondta Tomlin, hogy nem eladó?), inkább a Chargershez fordultak a kevésbé balhés Inman felé. Ő talán jobb választás is, hiszen egy újonc irányítónak nem jó, ha egy Bryant-típusú elkapó osztja az észt, hogy dobáljon egyfolytában neki.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!