Connect with us

Hír

Hunt teljesítménye felfoghatatlan

A Chiefs running back Kareem Hunt első labdaérintése egy fumble-lel végződött. Ezzel azonban nagyjából le is tudta az idei szezonra tartogatott bénázásokat és valami iszonyat játékot mutat be: zsinórban hétszer szerzett már 100 scrimmage yardot, pontosabban karrierje eddigi összes meccsén teljesítette ezt a határt, ami egyedülálló az NFL történetében (már a hat is az volt egyébként).

 

Hunt karrierje első hét meccse alatt 1002 scrimmage yardot szerzett eddig, ami a második legtöbb a legendás Eric Dickerson után, aki újoncként nem mellesleg 2 212 total yardot szerzett, ami természetesen NFL rekord. Hunt ilyen ütemben 2 290 yarddal fog zárni, ami kb. nettó MVP címet jelentene a számára.

 

A cél pedig nem lehetetlen, hisz például tavaly David Johnson 15 meccsen szerzett legalább 100 scrimmage yardot, korábban pedig Marcus Allen, Barry Sanders és Edgerrin James is képes volt erre. Ezzel ki is merült a lista, szóval azért nyilván elképesztően nehéz egész évben ilyen szinten játszani, de ha Hunt egészséges marad és kitart a formája, akkor történelmet írhat az NFL-ben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!