Connect with us

Hír

Megérkeztek a mikuláscsomagok a ligától

A múlt heti nyugisabb időszak után ismét egymásnak estek a játékosok, a liga pedig nem volt szívbajos, küldte is a csekkeket.

 

 

Cameron Jordan 12 154 dolláros büntetést kapott, mert Jimmy Graham-módra zsákolt a kapuval, és mióta egy ilyen ünneplés után Graham tönkre vágott egy kaput, a liga bünteti a hasonló megoldásokat. Rajta kívül még a TE Josh Hill kapott büntetést a csapatból, ő szükségtelen durvaság miatt kénytelen 24 309 dollárt fizetni

 

A Packers LB Jake Ryan egy horse collar tackle miatt kapott 18 231 dolláros büntetést.

 

A Steelers safety Mike Mitchell 48 620 dolláros büntetést kapott, mert sisakkal ment sisakra és kiütötte Charcandrick Westet, majd még 9 115 dollárt azért, mert bántalmazta Alex Smith-t. Mitchellel egyébként kezd tele lenni a hócipője a ligának (meg szinte mindenkinek), így nem kizárt, hogy lassan kap egy eltiltást, mint visszaeső.

 

Nem ő volt azonban az egyetlen Steelerses, akit büntet az NFL. Le’Veon Bell egy TD ünneplés miatt fizet 12 154 dollárt, Bud Dupree pedig 24 309 dollárt fog elutalni azért, mert szándékosan és későn ütötte meg Alex Smith-t.

 

A Vikings elkapó Laquon Treadwell 24 309 dolláros büntetést kapott egy vakoldali tackle miatt.

 

És ahogy várható volt, Anthony Barr szerelése, amibe belesérült Aaron Rodgers, nem volt szabálytalan (csak szerencsétlen) és a liga sem bünteti ezért. Ellenben 9 115 dollárt kell fizetni azért, mert lefejelte Davante Adamst.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!