Connect with us

Hír

McAdoo feladta a játékhívást, egyből nyert is a csapata

A hatodik forduló egyik legnagyobb meglepetését a New York Giants okozta, akik sérülésektől tizedelve verték meg a Broncost. A győzelemből inkább a védelem vette ki a részét, akik kis híján nullán tudták tartani a hazai támadásokat, de a támadósor annak ellenére jól teljesített, hogy kezdő skill player alig volt a pályán.

 

 

Ez az eredmény annak tudatában meglepő, hogy a Giants az első öt mérkőzésén borzasztóan nézett ki és még egészséges csapatként sem tudott mérkőzést nyerni. Különösen frusztráló volt a támadósor impotenciája, ahol rosszabbnál-rosszabb játékokat láthattunk tőlük. Ben McAdoo, aki a játékhívások nagy részéért felelt, pocsék irányítónak bizonyult, hiszen rég láttunk olyan szenvedést Beckhaméktől, mint az év elején.

 

Azt nem lehet állítani, hogy tegnap sziporkázott a támadósor, de a teljes kezdő elkapósorát nélkülözni kényszerülő gárda többet és jobban tudott haladni, mint ellenfele. Egy meccsből nehéz következtetéseket levonni, de McAdoo tekintélye nem ettől a mérkőzéstől fog visszatérni. Úgy tűnik ez az egyszerűsített támadójáték hívás jelenleg jobban fekszik a csapatnak, mint az év eleji szerencsétlenkedés. A Giants esélyei ettől nem lettek jobbak, de végre megszerezte első győzelmét a gárda, amely önbizalmat adhat nekik a továbbiakban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!