Connect with us

Hír

Rex Ryan: Sanchez fafejű, Geno fejlődésképtelen volt

Rex Ryan hat évet töltött a Jets vezetőedzőjeként, és nem úgy tűnik, hogy akár csak kicsit is jó emlékei lennének az irányítóiról, ahogy azt az ESPN-nek elmondta. Jelezte, hogy sosem gondolta franchise irányítónak Sanchezt, akit az első kör ötödik húzásával hoztak el 2009-ben.

Tudtam, hogy nem lesz a franchise arca, de reméltem, hogy lesz olyan jó, hogy győzzön. De nem bírtunk már vele játszani, fafejű módon eladott labdák, főképp a gólvonal előtt, az teljesen lehozott minket az életről. Sajnos Mark sosem fejlődött, ebben csalódtam a legjobban.

 

Amikor a Jets elhozta Geno Smith-t Sanchez helyére, Ryan szerint a General Manager képtelen volt a megfelelő játékosokkal körbevenni őt – és ő maga sem fejlődött.

Nem adtunk Genonak semmit, amivel segíthettük volna, de valljuk be, ő sem tudott fejlődni. Ez a kombináció volt a hibás.

Való igaz, Ryan parádés védelmet rakott össze, amivel az AFC-döntőig vitték az első két szezonban, de ahogy megcsúszott a D, előjöttek a gyengeségek, mivel a támadósor nem tudta kisegíteni őket. Talán jobb irányítókkal más lett volna Ryan karrierje.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!