Connect with us

Hír

Rodgers IR-en, de akár karácsony előtt is visszatérhet

Aaron Rodgerst IR-re, tehát sérültlistára tette a Packers csapata, miután kulcscsonttörést szenvedett el múlt héten – azóta már műtéten is átesett. Ez azt jelenti tehát, hogy legalább 8 hetet kell kihagynia, ennyi idő után lehet ugyanis visszahozni az IR-re tett játékosokat.

 

Ha addigra felépülne, akkor a 15. héten, december 17-én a Panthers ellen pályára is léphetne a szabályok szerint. Azt viszont nem tudni, hogy mikor lesz újra játékra kész állapotban. Rodgers egyszer már eltörte a kulcscsontját, akkor 7 hetet kellett kihagynia, de most a jobb kulcscsontja sérült, ami minden bizonnyal jobban nehezíti majd a dobómozdulatát, mint a bal tette korábban, így egy hosszabb felépülési időt feltételezhetünk.

 

A Packersnél persze reménykednek, hogy karácsony előtt játékra kész lesz, habár erre azért kicsi az esély. Persze a sajtfejeknek versenyben kell maradniuk Brett Hundley-val a center mögött ahhoz, hogy egyáltalán legyen értelme aktiválni Rodgerst. A Panthers elleni potenciális visszatérés előtt így néz ki a csapat sorsolása: vs Saints, BYE, vs Lions, @Bears, vs Ravens, @Steelers, vs Buccaneers, @Browns. Ebből azért legalább 2-3 meccset illene hoznia a csapatnak, akkor pedig 6-7 győzelemmel is állhatnak, így pedig még lehet is esély egy wild card helyre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!