Connect with us

Hír

Zay Jones borzasztó

Zay Jones az egyetemen elég jó játékosnak számított, nem véletlenül lett második körös játékos, ráadásul Sammy Watkins elcserélésével, később Jordan Matthews sérülésével első számú célpontja is lehetett volna Tyrod Taylornak. Ő azonban nem tud élni eddig a bizalommal.

 

 

Természetesen temetnünk sem kell, hiszen ez még csak az első éve, de eddig óriási csalódás amit ő produkál. Nagyon erőltetik őt, Taylor folyamatosan dobálja felé a passzokat, de egyszerűen nem jönnek az elkapások. Tyrod Taylornak 24,7-es passer ratingje van ha felé dobja a labdát, ez egyrészt a negyedik leggyengébb mutató az egész ligában elkapók közül, másrészt ugyebár a lelátóra kihajított labda is 30 fölötti passer ratinget ér, ennyire tud Taylor segítségére lenni Jones idén. Hogy még tetézzük, 11 elkapható labda szállt felé (tegyük hozzá, 28 targetből, ami Taylor sara is), ebből mindössze 7 elkapása van, ami arányaiban szintén a liga alját karistolja.

 

Természetesen a játékos is tisztában van azzal, hogy ennek így nem lesz jó vége, és igyekszik tanulni a kritikákból.

 

Minden kritika ami a játékommal kapcsolatos teljesen jogos. Sokat várt tőlem a csapat, sokat vártak tőlem a szurkolók, és én is sokat vártam magamtól, ehhez képest csalódást okoztam. Az a munkám, hogy elkapjam a labdákat, ez volt a védjegyem egyetemen is, és most nem sikerül. De nem lesz ez mindig így! Rajta vagyok az ügyön, hogy ezt mihamarabb levetkőzzem, higgyék el, az én időm is hamarosan eljön!

– mondta Jones.

 

Egyetemi karrierjét 399 elkapással zárta, amivel az East Carolina rekordok könyvébe is bekerült, a profik között viszont döcög a szekér. Deonte Thompson impresszív bemutatkozás és Andre Holmes red zone veszélye miatt könnyen lehet, hogy a padon találja magát a másodéves elkapó, de esetében talán ez inkább áldás mintsem átok. Nincs más dolga mint tanulni és edzeni, rendkívül fiatal még, ami az ő malmára hajtja a vizet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!