Connect with us

Érdekességek

62 meccsel ezelőtt, egy hálaadásnapi párharcon…

A Lions futójátéka legendásan rossz az utóbbi években, emiatt minden felelősség Matt Stafford vállát nyomja. 2013 óta soha nem volt jobb az egység a 28. pozíciónál, sőt, az utolsó 100 yardos Lions futót még Reggie Bushnak hívták. Bush Lions-mérce szerinti pöpec teljesítménye óta ráadásul már 62 meccs eltelt, ami remekül illusztrálja, hogy mekkora gondok vannak itt a futójáték terén. Most azonban itt a lehetőség a javításra, ugyanis Bush már említett 100 yardos teljesítménye pont hálaadáskor történt 2013-ban.

 

2013-ban a Lions az Aaron Rodgers nélküli Packerst fogadta hálaadáskor és 40-10-re győzött. Ez volt a Lions futójáték utolsó nagy ünnepe, hisz nem elég, hogy Bush 117 yardot és egy TD-t futott, de még Joique Bellnek is volt 94 yardja. Sőt, csapatszinten a Lions 241 futott yardott tett fel, amihez manapság 3-4 mérkőzés kell.

 

Idén a Vikings ellen játszik a csapat, a Minnesota elit védelme pedig össze sem hasonlítható a 2013-as Packers defense-zel. Viszont, mikor, ha nem most kell ismét villanni és megtörni egy negatív sorozatot?

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!