Connect with us

Coin Toss

FK! Coin Toss – Week 12

A múlt heti nehéz hét után ezúttal egy még nehezebb következik. A szezon végéhez közeledve kezd eltávolodni a liga eleje és ennek köszönhetően három olyan mérkőzés is van, ahol az erősebb csapat legalább 13 pontos- és öt, ahol legalább 10 pontos favorit. A Patriots egyenesen 17 pontos spreaddel tehető és bár simán benne van, hogy 20+ ponttal nyernek, kivételesen ettől eltekintek. Nem vár tehát könnyű forduló ránk, de a múlt hetet is nagy nehezen abszolváltuk.

 

 

A hét fogadása

 

New Orleans Saints @ Los Angeles Rams O/U 50

 

A Saints a múlt héten is kiváló overt kínált és könnyedén meg is ugrotta a szintet. Amióta legalább kétdimenzióssá alakult a támadósor, nem kell azon aggódnunk, hogy mi történik, ha Breest kiveszik a játékból, mert ha létezik olyan, akkor a futójáték idén még zseniálisabban is működik. Ez nem csak a futók érdeme, mert a támadófal is egészen szenzációs munkát végez. Passzblokkoláshoz a legjobban végzik a dolgukat, a legkevesebb nyomást engedték és futáshoz is a harmadik legtöbb yardot teszik meg mögöttük a futók. A Rams pedig a múlt heti kisebb betli ellenére is pozitív csalódás, különösen a támadóoldal pörög parádésan. McVay alatt az offense-re rá sem lehet ismerni, így nem gondolom, hogy hatalmas veszélyben lehet az over.

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: Over 49.5, eredő odds: 1.70[/quote]

 

Érdemes megfontolni

 

Carolina Panthers -4.5 @ New York Jets

 

Egyszer már csúnyán megjártam a Panthers idegenbeli szereplésével, de ilyen ingerszegény fordulóban nem tudom ezt figyelmen kívül hagyni. A Carolina egyre jobb formát mutat az évben, Benjamin elcserélése óta jobban hasít az offense, mint valaha. Véleményen szerint a Jets defense ellen sem szabadna szenvedniük igazán, csak vigyázzanak a labdára. A túloldalon elsőre egy igazán nagy mészárlást se tartanék elképzelhetetlennek, ha nem ismernénk az idei McCownt. McCown azonban 11 forduló után is a harmadik legjobban passzoló irányító és nyomás alatt sem jön zavarba. Így hiába gondolom, hogy a Panthers defense teljesen átgázol rajta, inkább maradok annál, hogy nagyjából kordában tartja.

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: Carolina Panthers -4.5, eredő odds: 1.80[/quote]

 

 

Tennessee Titans @ Indianapolis Colts U/O 44.5

 

Nem ígérkezik egy túlzottan nézőcsalogató mérkőzésnek, de a két csapat szerencsétlenkedései miatt pontgazdag még lehet. Mindkét csapatot jellemzi, hogy hajlamos nagy játékokat engedni az ellenfélnek, a Titans az ötödik legtöbb, a Colts pedig a harmadik legtöbb 20 yardnál hosszabb játékot engedélyezi. Ebből kiindulva a yardok szerzésével nem lesz probléma, már csak az a kérdés, hogy ezeket pontokra is lehet-e váltani.

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: Over 43.5, eredő odds: 1.70[/quote]

 

Seattle Seahawks @ San Francisco 49ers

 

Russell Wilson passzolt yardok U/O 285.5

 

Igazi trap game-nek ígérkezik az NFC West csoportmérkőzése, ugyanis a San Francisco az első győzelme és bye weekje után fogadja a kicsit elanyátlanodott Seahawkst. Azt egyáltalán nem állítom, hogy a Frisco meg fogja verni a vendégeket, de nem tartom elképzelhetetlennek, így inkább a mérkőzésre nem fogadnék. Arra viszont igen, hogy megint Wilsonnak kell megoldania a dolgok nagy részét, így egy rakat yardot szerez majd a levegőben. A San Francisco viszonylag jól fogja a futást és amúgy sem a Hawks erőssége a földön haladni, így várhatjuk a légibombázást.

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: Russell Wilson passzolt yardok over 285.5[/quote]

 

Jacksonville Jaguars -3.5 @ Arizona Cardinals

 

Múlt héten a Savage irányította, szétesőben lévő Texans tudta megverni a Cardinalst. Most Bortles látogat a Pintyekhez, aki még Savage szintjéhez mérten sem biztos, hogy jó irányító, de a mögötte lévő futójáték és védelem is jobb, mint a múlt heti riválisé. Kicsit még mindig félek, mikor pukkad ki a Jaguars lufi, de a Cardinalsban is elvesztettem minden hitemet. A vendégek ráadásul még a pihenőhétért is mehetnek és mivel nagyon kedvező a sorsolás, így reális esélyük van, amit nem illik itt elrontani.

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: Jacksonville Jaguars -3.5, eredő odds: 1.76[/quote]

 

 

Denver Broncos @ Oakland Raiders -3.5

 

Nem sok pocsékabb formában lévő csapat van a ligában, mint a Broncos. Teljesen elvesztette a kontrollt az edzői gárda és az önbizalom is darabokban a csapatnál. Én nem feltétlenül gondolom, hogy az OC csere és Paxton Lynch megoldaná ezeket a mélyebben gyökerező problémákat, így idegenben a csoportrivális ellen nem sok jót jósolok a csapatnak. A Raiders pedig DC-t cserélt és ennél jobb alkalmuk nem lesz, hogy megszerezzék az idei első interceptionjüket.

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: Oakland Raiders -3.5, eredő odds: 1.70[/quote]

 

Derek Carr passzol yardok U/O 250.5

 

A No Fly Zone idén annyira nem stoppolja a légi forgalmat, mint azt megszokhattuk tőlük. Ez nem csak az ő hibájuk, mert a nyomás sem akkora az irányítókon, mint az elmúlt három évben, de jócskán alulteljesítenek ők is. Carr viszont a Patriots elleni mérkőzést leszámítva jól termeli a yardokat az idény második felében, így egy 250 yardos overt meg mernék kockáztatni.

 

[quote bcolor=”#eeee22″]Kimenetel: Derek Carr passzol yardok over 250.5[/quote]

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!