Connect with us

Hír

Frissítette linebacker szekcióját a Giants

A múlt héten kivágott Ray-Ray Armstrong a New York Giants csapatánál talált menedéket, miután a csapat felvette a waiverről. Armstrongot a 49ers vágta ki, ahol tíz mérkőzést játszott, ötöt ebből kezdőként.

 

 

A San Franciscóban eltöltött tíz mérkőzés alatt 53 szerelést mutatott be, amellyel második volt a csapatban, szerzett egy sacket és két interceptiont is. Ezzel a két interceptionnel egyébként vezette a csapatot holtversenyben. Menesztése ennek ellenére se kavart nagy port, mert nem volt kivételes tehetségű játékos, inkább egy gyenge közepes szintet hozott.

 

A Giants számára azonban értékes lehet, mert a linebacker sorból többen is kidőltek az év folyamán, a héten épp Curtis Grantet és Deontae Skinnert kellett IR listára tenni. Armstrong mellett egyébként még egy linebacker, Jeremy Cash is érkezett. A csapat számára amúgy is a linebacker sor az egyik legproblémásabb kérdés a védelemben, ugyanis évek óta nincs meghatározó játékos a poszton, ráadásul akik ott vannak, azok is gyorsan megsérülnek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!