Connect with us

Hír

Aaron Rodgers máris visszatér edzeni?

Aaron Rodgers visszatérése úgy tűnik a küszöbön van! A Packers klasszisa péntektől hivatalosan is visszatérhet az edzésekre, és a jelek szerint erre jó esélye is van.

 

 

A Packers nem tart edzéseket péntekenként, így a szombat lehet az a nap, amikor hivatalosan is edzésbe áll, de Mike McCarthy nem erősített meg semmit.

 

Meglátjuk még hogy alakul. Egyelőre szeretnénk tartani magunkat az eredeti rehabilitációjához, ahol lépésről lépésre haladnánk, továbbra sem akarunk elsietni semmit. A fő prioritásunk még mindig az, hogy teljesen felépüljön, jelenleg ezzel, és nem azzal foglalkozunk, hogy szombaton már edzeni tudjon. Én most csak a Buccaneers elleni meccsünkre koncentrálok, Aaron pedig azon a protokollon megy végig, amin minden IR-on lévő játékosunk, de a felépülése a vártnál jobban halad. Nem tudjuk még mi sül ki a dologból.

– mondta McCarthy.

 

Rodgers a Steelers elleni bemelegítés előtt már dobálgatott, sőt, egyes riporterek szerint volt egy 54 yardos passza is, szóval kezd egyre jobb állapotban lenni az a váll. Mielőtt még pakolnátok fel a házat a Packers győzelemre, mondván Rodgers visszatér, még mindig csak a Panthers ellen térhet vissza leghamarabb. Október 19-én műtötték, és másnap tették a sérültlistára, ami 8 hetes ott létet kíván maga után, így a Bucs és a Browns ellen sem lesz ott a pályán.

 

Amennyiben Rodgers lenne a másik játékos, akit aktiválnak a sérültlistáról, arról informálniuk kell a ligát is, így akkor derülhet ki, hogy visszatér-e még idén, már csak a mikor lesz a kérdés. Ez persze függ attól is, hogy a Packersnek van-e még esélye a rájátszásra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!