Connect with us

Hír

Gordon: Nem vagyok berozsdásodva

Josh Gordon újra edzésbe állt, miután eltörölték a felfüggesztését, és már akár a következő fordulóban is pályára léphet Los Angelesben a Chargers ellen jövő vasárnap .

Úgy érzem, hogy abban a pillanatban lerúgtam magamról a rozsdát, amint megérkeztem az edzésre, így most már csak előre tekintek. Első edzésem a csapattal, gyorsan felvettem a ritmust és jó formában is érzem magam – mondta Gordon az edzés után a riportereknek.

Gordon ugyan utoljára 2014-ben lépett pályára tétmeccsen a Browns színeiben, de mint arra bizonyára sokan emlékeznek, a tavalyi edzőtábort és előszezont végigcsinálta a csapattal.

 

 

Nagyon keményen edzettem az elmúlt évben. (…) Nagyon sokat segít, hogy itt voltam végig a tavalyi edzőtáborokban, holtszezonban és előszezonban. Minden ismerős. Persze van néhány eltérő szó és terminológia, de nagyon gyorsan kiismertem magam az idei offense-ben.

Ha csakugyan ilyen jó formában van mint mondja, akkor hozzásegítheti egy-két győzelemhez a csapatát, így elkerülve, hogy a Cleveland 0-16-tal zárja a szezont.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!