Connect with us

Hír

Kelley feláldozta magát Cousins testi épségéért

A Washington Redskins nagy csatában, kisebb meglepetésre legyőzte a Seattle Seahawks csapatát, egy védelmek dominálta mérkőzésen. A kevés pont ellenére azonban sok érdekességet tartogatott az összecsapás, na meg pár viccesebb jelenetet is. Most az egyik ilyen kapcsán beszélt Kirk Cousins egy rádióinterjúban.

 

 

 

A mérkőzés közepén ugyanis az egyik snapet rosszul adta fel a csapat cserecentere, aminek következtében a labda Cousins feje felett repült, amit éppen hogy meg tudott fogni az irányító. Mire realizálta a helyzetet, csak annyit látott, hogy 3 Seahawks védő rohan felé érintetlenül, bulldózer módjára. Épp annyi ideje volt, hogy átnyújtsa a labdát a futó, Rob Kelley kezébe, akit le is taroltak az érkezők.

 

Most az interjúban elmondta, hogy Kelley feláldozta magát érte.

 

Ezért szeretem Kelley-t. Olyan gyorsan történt minden, hogy nem hallottam pontosan mit mondott, de valami olyasmit szűrtem ki a zajok közül, hogy Kirk add át nekem. Tulajdonképpen eljátszotta az áldozati bárány szerepét miattam.

 

Ez valahol természetes, hogy a csapattársak feláldották magukat az irányítójukért és a futók amúgy is jobban bírják az ütést, de Kelley cselekedete mindenképp szép gesztus volt.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!