Connect with us

Hír

Savage és Osweiler is kap még egy lehetőséget a bizonyításra

A Texans és a Broncos is óriási problémával néz farkasszemet, ugyanis irányítóhelyzetük olyan siralmas, hogy a címben szereplő két úriember ismét megmutathatja tehetségét. Normális körülmények között ez nem fordulhatna elő, de a Houston, Watson sérülése, a Broncos pedig Siemian botrányos formája és Lynch lábadozása miatt tovább kénytelen lehetőséget adni a játékosoknak.

 

 

Puszta teljesítményével se Savage, se Osweiler nem vívta ki a megbecsülést, mindkét fél teljesen ellehetetlenítette csapata játékát. A labdára magukhoz képest talán jobban vigyáztak, de semmit nem haladt az offense az irányításukkal. Mindennek a tetejébe egyik csapatra sem vár könnyű mérkőzés, ugyanis a Broncos, a bajnok Patriots csapatát fogadja, a Texans, pedig a bombaformában lévő Rams vendége lesz.

 

 

Osweiler ugyan kellemes emlékeket őrizhetne a Patriotsról, mert két éve még szintén a Denver irányítójaként győzelmet aratott felettük, de aztán egy évvel később, már a Texans színeiben teljesen le lett nullázva. Igazán meg lennék lepve, ha a két irányító a szezon végéi meg tudná őrizni a kezdő helyet, én inkább arra fogadnék, hogy hamarosan Yates és Lynch is pályára fog lépni.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!