Connect with us

Hír

Lynn pozitív

A Los Angeles Chargers az első négy mérkőzését elveszítette. Ráadásul az új városban a szurkolók sem akartak tolongani értük, mivel a városban van a bomba formában lévő Rams is. A szezon felénél azonban már 3 – 5 a mérlegük és az előző négy mérkőzésükből hármat is megnyertek. Az együttesből többen is nyilatkoztak Eric Williamsnek, többek között a csapat vezetőedzője, Anthony Lynn is.

Szeretnék jobb pozícióban lenni, de még minden itt van előttünk. Az egész csoport itt van előttünk. Még nem végeztünk erre az évre. A srácaink pedig tudják ezt.

A nagyon rossz kezdés nem csak kívül, hanem az öltözőn belül is kifejtette a hatását, akárcsak az első győzelem. Erről beszélt a védő Brandon Mebane.

Az első győzelmünk után mindannyian úgy éreztük, hogy versenyben vagyunk. Nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan akartuk, de most vagyunk a szezon harmadik negyedében, tehát ideje indulni.

Jelen pillanatban ugyan a Chiefs 3 győzelemmel (igaz, ők még nem voltak pihenő héten) vezet előttük, de a szezon hátralévő felében még tényleg sok minden változhat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!