Connect with us

Hír

Mohamed Sanu: A tavalyi és az idei offense teljesen különböző

Amikor Kyle Shanahan elhagyta Atlantát, sokak fejében megfordulhatott, hogy a kiváló támadókoordinátor távozásával a Falcons offense széteshet. A csapatnál persze kitartottak amellett, hogy Sarkisian érkezésével nem fog változni semmi, sőt folyamatos lesz a fejlődés. Nos, nem teljesen így lett. Ezt pedig nem csak kívülállók mondják.

 

 

A Falcons wide receivere, Mohamed Sanu szerint a két offense teljesen különbözik egymástól, de ez valahol természetes.

 

A tavalyi és az idei offense, két teljesen különböző dolog. Minden szezon más és más, így valahol érthető, ezért próbáljuk kihozni a maximumot ebből is. Nem akarjuk utánozni a tavalyi támadójátékot. Még mindig próbálgatjuk, hogy mi az ami a legjobban működik. Tavaly jól működtek a dolgok, de ezt jól tudja a csapat, idén is megteszünk mindent.

 

A pontok és a yardok tökéletesen megmutatják, hogy egyelőre nem minden működik úgy, ahogy tavaly, pedig a játékhívások egy bizonyos tekintetben nem sokat változtak. Például a Falcons megközelítőleg hasonló százalékban futtatja a labdát (kis mértékben növekedik az utolsó években ez a szám), ugyanannyiszor indul shutgunból a csapat és Julio Jones target százaléka is hasonló (kicsit kevesebb). Mégis teljesen más csapat benyomását kelti néha a Falcons.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!