Connect with us

Hír

Witten is érzi, hogy baj van

A Dallas Cowboys szekere az elmúlt pár fordulóban megakadt. Nem csak nyerni nem tudnak, de alig tesznek fel pontokat a táblára. Pontok nélkül pedig elég nehéz nyerni. A bajt természetesen a csapaton belül is felismerik, a csapat egyik legnagyobb ikonja, a veterán tight end, Jason Witten gyűlést is hívott össze a támadók részére.

 

 

A Cowboys az elmúlt 23 drive-jából mindössze egyet fejezett be hatpontossal és az is egy interception után megtett 21 yardos menet volt. Witten a Clarence Hillnek adott interjújában elmondta, hogy jól mentek a dolgok és rendbe fogják tenni a fejeket.

 

Ez egy jó gyűlés volt. Szerintem a srácok megértették mi a dolguk és mindenki meg fogja csinálni a feladatát. Tudjuk, hogy mire vagyunk képesek. Ez a támadósor megfelelő embereket, edzőket és megfelelő taktikát alkot, így van az önbizalmunk újra nyerni.

 

A legnagyobb probléma, hogy a kezdő offense tényleg képes lenne haladni, de Elliott és Tyron Smith is kihagyta az elmúlt két meccset és ez nagyon meglátszott a teljesítményen. Főleg Smith hiánya fájó, aki miatt az egész támadófal szétesett kicsit és saját magukat verték meg.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!