Connect with us

Hír

A Steelers úgy gondolja, hogy tudja az ellenszert Gronkowski ellen

Nagy meglepetésre a Miami Dolphins legyőzte a New England Patriots csapatát a Monday Night Football keretein belül, méghozzá viszonylag simán. Sokan előre féltik a Patriotsot a vasárnapi, Steelers elleni összecsapástól, mert a Kohászok nem egy árnyalattal erősebb csapat, mint a Delfinek. Sokak szerint viszont pont a Dolphins elleni vereség miatt fogja a bajnok, a földbe gyalulni a trónkövetelőt.

 

 

Tom Brady ugyanis általában akkor a legjobb, amikor kicsit felbőszítik. Amikor mindenki már leírná őket, ők akkor a legjobbak. Ráadásul a kedd hajnali mérkőzésen nem volt ott Rob Gronkowski sem, akitől hatalmas javulást várnak a támadójátékban. Ezt a Steelers is jól tudja és készül a kiváló tight end ellen.

 

Mike Mitchell, aki vélhetően sokat fog foglalkozni a Gronk elleni védekezéssel például azt mondta, hogy egyedül nem lehet fogni a TE-et, de nem is ez a terv.

 

Rengeteg játékosunk van akit tudunk használni ellene. Ez az edzőktől is megköveteli, hogy a megfelelő playhívásokat hívják és tőlünk is igényel extra munkát. Nincs egyetlen jó megoldás.

 

Az biztos, hogy a Patriots offense és a Steelers defense összecsapása a mérkőzés egyik leglátványosabb csatája lesz, ebben pedig a Gronk elleni védekezés kiemelt figyelmet kell hogy kapjon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!